Toorjuustu täidisega kreekerid

Mida teha kui magusaisu järsku peale tuleb, kuid poodi ei ole tahtmist minna. Mida sina teed?
Mina leidsin kapist sellised komponendid ja tegin nendest täidetud küpsiseid. Täiega hea variant ja palju tervislikum, kui võtta poest valmis täidisega küpsiseid. Jah küll saab, kõiki komponentse üksikult ka süüa, kuid veelgi ägedam on nendest teha midagi oma moodi.

Toorjuustu täidisega kreekerite jaoks vajad:

1 pakki kreekereid
150 g Otto maitsestamata toorjuustu
30  g mett või agaavi siirupit
2 sl toorkakao pulbrit
30 g mandlilaaste

kaunistamiseks:
100g tumedat šokolaadi

Sega toasooja toorjuustuga mandlilaastud, magusaine ja toorkakao. Määri täidis kahe küpsise vahele ning kasta küpsised sulatatud šokolaadi sisse. Tõsta küpsised küpsetuspaberile tahenema. Kui šokolaad on tahenenud, tulevad küpsised kergelt küpsetuspaberi küljest lahti.
Naudi mõnuga!