Kohupiima maasika jäätis väikese piparmündiga

Kuigi ei ole ilm veel sügise märke näitama hakanud ning ilmad on veel endiselt soojad siis üks tervislikum jäätise versioon ei ole kunagu liiga hilja, et valmistada. Enne jäätise valmistamist võiks banaani sügavkülmutada vähemalt ööpäev. Mõistlikum on banaan ka enne sügavkülma tõstmist tükeldada, siis on seda hiljem, jäätise valmistamisel parem köögikombainiga töödelda.

Vaja läheb kahele:
150 g külmutatud maasikaid
1 tükeldatud ja külmutatud banaan
150 g Otto pagari kohupiima
värsket piparmünti

Valmistamine:
Tõsta blenderisse või köökombaini kümutatud maasikad ja banaan ja piparmünt. Lase toatemperatuuril u 10 minutit sulada ning töötle kuni segu on peaaegu ühtlane. Lisa kohupiimapasta ning lase paar korda köögikombainil   töötada, et segu saaks natukene ühtlustuda, kuid siiski jääb natukene valge-roosa triibuline.
Tõsta serveerimiskaussidesse ning serveeri meelepärasega.