Kreemine punasesõstrane toorpuder

Mida süüa palavate hommikutega? Kuuma putru justnagu ei taha, smuutidest saab ka ükshetk isu täis. Avastasin, et suvine kiirhommikusöök on toorpuder mis on valmistatud punastesõstardega ja toorjuustuga. Vegan versiooni puhul saab toorjuustu, soovi korral asendada ka kookospiimaga. Proovi järgi ja võibolla ei soovi sa sooja putru nüüd pikka aega. Samuti maitseb selline hommikusöök väga ka lastele.

Vaja läheb (kahele)
1 banaan
peotäis punaseid sõstraid
2 sl Otto toorjuustu (või kookospiima)
1 dl vett
2 dl Seemnete ja kliidega pudruhelbed või kaerahelbeid (soovi korral gluteenivabu pudruhelbeid)
1 sl kõrvitsaseemneid

Serveerimiseks:
punaseid sõstraid
tikreid
purustatud kakaoube
kookoshelbeid

Püreesta saumikseriga banaan, sõstrad, lisa toorjuust ja vesi. Sega valminud massi hulka pudruhelbed ja kõrvitsaseemned ning tõsta ööseks külmkappi. Hommikul enne söömist, lisa meelepärased lisandid. Söö ja naudi!