Kreemine pasta tomati ja basiilikuga

Pastaroad on meie pere menüüst üsnagi väljas olnud. Ju mingil hetkel sai neid niipalju valmistatud et isu oli korralikult täis söödud. Täna aga tundus et üks kreemine kanapasta on täpselt see mis vajas valmistamist. Pastaroad on alati väga kiired ja lihtsad valmistada just nendel õhtutel, kui näljased kõhud juba ukse peal vastu jooksevad. See roog on väga maitsev ka ilma kanata kui lisada rohkem päiksekuivatatud tomateid või värkseid kirsstomateid.

Vaja läheb neljale:
300 g penne pastat (soovi korral gluteenivaba)
150 g kanafileed
1 sibul
2 küüslauguküünt
1 dl kohvikoort
170 g Otto toorjuustu tomati ja basiilikuga
peotäis päiksekuivatatud tomateid
soola
pipart
pitsamaitseainet

Kuumuta vesi ning keeda pasta pakendil antud keetmisajaga. Samal ajal tükelda kanafilee ning kuumuta pannil sibula ja küüslauguga kuni kana on küpsenud. Lisa kohvikoor ning otto toorjuust. Kuumuta ja sega kuni ühtlase kastme saavutamiseni. Maitsesta soola, pipra ning pitsamaitseainega. Kurna keedetud pasta, vala kastmesse ning lisa päiksekuivatatud tomatid. Serveeri soojalt.