Krõbedad kodujuustuleivad tuunikalaga

 

Blogis on viimasel ajal üsna vaikne olnud. Eks see ole seetõttu et ajad on kiired olnud ja pole eriti mahti olnud midagi erilist kokata. Ideed ja mõtted juba ammu ootasid teostust, kuid pidid siiski ootama oma aega. Ja see aeg saabus käesoleva nädalavahetusega kus sai täie mõnuga kokata ja möllata. Isegi imeline talveilm ei takistanud mul köögis möllamist. Peale laupäeva suppama trenni andmist, saunatamist ja õues sulpsamist oli õige aeg lõunaks selline mõnus, krõbe ja täitev suutäis valmistada. Uskuge mind, imehea amps ja ülimalt kiire valmistada ka.

Vaja läheb:
4 pehmiku leiba või 8 viilu rukkipala leiba
130 g purustatud tuunikala
1 väike punane sibul
punt murulauku
220 g Otto laktoosivaba kodujuustu
100 g Eesti riivitud juustu
30 g paprikat
1  muna

Nõruta tuunikala, sega peeneks hakitud punase sibulaga. Lisa juurde kodujuust, murulauk, hakitud paprika ja riivitud juust. Vahusta muna ning sega segu hulka. Tõsta küpsetuspaberile leivaviilud ning tõsta peale korralik kuhi tuunikala-kogujuustu segu. Küpseta 200C juures 10 minutit. Lase pisut jahtuda ning söö mõnuga.