Tuunikalasalatiga tatragalet

Tuunikala on üks väärtuslik kalaliik, mis sisaldab rikkalikult nii valku kui ka oomega-3-rasvhappeid, lisaks veel organismile vajalikku seleeni ja muid toitaineid. Selline võileib on kiire abimees, kui salat on eelnevalt valmis tehtud ja söögivahe hakkab pikaks venima ning selline võileib ei ole isegi mitte kehakaalule ohtlik 😉 Või, kui siis pigem sellisele kehakaalule küll mis enam allapoole liikuda ei tohiks.

2 portsjonit
valmistamisaeg 15 minutit

1 muna
70 g tuunikala vees
10 g punast sibulat
60 g paprikat või tomatit
10 g Otto maitsestamata toorjuustu
lehtsalatit

4 viilu tatragaletti või täisteraleiba

Keeda muna umbes 5 minutit.
Tükelda sibul ja paprika või tomat. Lisa hakitud köögiviljadele tuunikala, hakitud muna ja toorjuust ning sega ühtlaseks.
Tõsta leivale või tatragaletile salatilehed ja tuunikalasegu.