Valgurikas sidrunine toorpuder maasikatega

Mida sina hommikuti sööd? On su lemmikuks puder, võileib, muna mingis kindlas versioonis või hoopis midagi muud? Tihtipeale putrude miinus on liigne süsivesikurohkus ja valguvaesus. Eriti nendele kes soovivad kaalu kontrollimiseks pigem rohkem valku süüa kui muidu. Kui sa ei ole eriline sooja pudru fänn siis kas oled proovindu toorputru? Toorputru selles mõttes, et puder ei pea keedetud olema ja toorpudru saab juba õhtul külmkappi valmima panna ning hommikul on toitev ja maitsev hommikusöök kohe võtta.

valmistamiseaeg 5 minutit

130 g puhastatud õunu
130 g külmutatud maasikaid
200 ml vett
100 ml kookospiima
3 dl (150g) täistera kaerahelbeid
1 dl (40 g) mandlilaaste
200 g Otto sidruni kohupiima

Blenderda õunad, maasikad vee ja kookospiimaga. Sega saadud segu täisterakaerahelveste ja mandlilaastudega ning sega sisse kohupiim. Tõsta toorpuder külmikusse ja hommikul serveeri meelepärasega.