Suvine kartulisalat suitsukalaga

Praegu kui kodumaa aiasaadused järjest valmivad ei ole midagi paremat kui üks suvine salat suitsukalaga. Kes mäletab siis nägi mind seda retsepti tegemas ja jagamas ka ühel suveõhtul Tv3 suvistes seitsmestes koos Merry Berry tiimiga. Kes ei ole näinud võib seda saateklippi vaadata SIIT 🙂 Retsept selle maitsva salati jaoks on järgmine:

Vaja läheb (3-4le)

250 g värsket keedetud kartulit
300 g kollast ja punast tomatit
130 g suitsukala (nt koha)
60 g värsket kurki
25 g rohelist sibulat
punt tilli

Kaste:
3sl oliiviõli
½ tl kanget sinepit
1 sl sidrunimahla
himaalaja soola
pipart

Valmistamisjuhend:

Jahuta keedetud kartulid. Kui kartulid on suured, lõika kartulid 2-6ks. Tükelda suitsukala, tomatid ja kurk. Haki sibul ja värske till peeneks ning sega tükeldatud salatikomponentidega. Sega kokku kastme komponendid ning vala salatile.