Maasikatega küpsiserull

Küpsisetorti teavad ju kõik, eks. Meie peres on küpsisetort olnud viimastel aastatel alati iga sünnipäeva toidu menüüs. Enamasti on meil sünnipäevadeks välja kujunenud kindla retsepti järgi valmistatav küpsisetort ja ma sellisel päeval ei julge katsetada teab mis uurte versioonidega. Küll aga proovisin sünnipäeva vahelisel ajal üht uut moodi küpsisetorti. See sobib taaskord kõigile nendele kes väga palju köögis askeldada ei taha, sest kooki lähevad vaid 5 komponenti – küpsised, maasikad, mustikad, toorjuust ja kondenspiim. Okei, maitseks võib veel lisada pisut sidrunimahla aga thats it! Ülilihtne – proovige järgi!

Vaja läheb:

1 pakk (180g) kandilisi küpsiseid
750 g maitsestamata Otto toorjuustu
250 g kondenspiima suhkruga
300 g maasikaid
200 g mustikaid
0,5 sidruni mahl

Kaunistuseks:
meelepäraseid marju

Valmistamise juhend:
Tükelda küpsised umbes 4-5 tükiks. Sega kokku toorjuust, sidrunimahl ja kondenspiim. Poolita või lõika maasikad neljaks. Sega kokku maasikad, mustikad ja toorjuustusegu. Võta toidukile ning vormi u 50×50 cm ruudu kujuliseks ja 3-4 kihiliseks. Vala kogu küpsiserulli segu toidukile peale ning vormi tugevalt surudes vorsti kujuliseks. Seo otsad kõvasti kinni ning aseta 4h kuni üleööks külmikusse valmima. Enne serveerimist võid kaunistada meelepäraste marjadega.