Kodujuust puuviljade ja seemnetega

Sain ükspäev kauplusest nii maitsvaid mangosid, mis maitsesid täpselt nagu oleks kaugel aasias. Lisaks võtsin veel draakonivilja ja peale sutsuke oma õuna ja kaneeli tervisesegu ja te ei kujuta ette kui maitsev vahepala sealt välja tuli. Tegelt võib selline roog katta täiesti ka magustoidu rolli ja peale saab panna kohe saabuval maasika ajal magusaid ja küpseid kodumaised maasikaid või muid marju. Kui aga saate, siis tšekake poes pehmeid ja kerge punase põsega mangosi, sest nendega selline roog on imeline 🙂

Uskuge mind, ei ole enam lihtsamaid roogi, mis on ühtlasi ka tervislikud ja kehale meeldivad. Tervislikuma elu poole, eks 😉

100 g Otto kodujuustu hapukoorega
100 g mangot
100 g draakonivilja
või muid meelepäraseid puuvilju
2 sl Nomi tervisesegu õuna ja kaneeliga

Tükelda mango ja draakonvili, aseta kaussi kodujuust, lisa kuubikuteks lõigatud draakonvili ja mango ning kata seemneseguga. Serveeri koheselt.