1-2-3 Toorjuustuga beseekook maasikatega

Ma pidevalt kuulen kuidas arvatakse, et ma ainult oma aega köögis veedan ja muudkui uusi asju vaaritades päevi mööda saadan. Teate, ma pean teile pettumuse valmistama ja tõesti ma ei ole köögis nii palju oma ajast 😀 või kui siis mitte küpsetades ja vaaritades.

Näen aga seda trendi, et inimesed otsivad järjest lihtsamaid ja kiiremaid retsepte ja mooduseid toitude valmistamiseks. Pean siinkohal aga endiselt meelde tuletama, et kõik mida me poest kiireks toidukorraks ostame ei ole alati tervislik. Ehk siis teadlikkus ennekõike. Lugege silte ja päris toiduainetest saab ka väga kiirelt, maitsvaid ja tervlislikke toite.

Eks ma usun, et vahest mõnda toidupilti vaadates tundubki, et sellele kulub küll palju aega, aga ei. Ehe näide on näiteks see kook! Selle valmistamine võtab maksimaalselt 10 minutit, päriselt 🙂
Kuna poes on täiesti arvestatavad beseepõhjad müügil siis jah ainult kreemi kokkusegamise kiirusega ongi see kook valmis ja uskuge mind kui sellise iluduse oma tähtpäeval lauale toote, ei usu keegi, et selle tegemine võttis vaid 10 minutit aega 🙂

 

Vaja läheb:

2 pavlova beseepõhja

Kreem:
200 g värskeid maasikaid
400 g Otto maitsestamata toorjuustu
250 g Otto Maasika – Laimi kohupiimakreemi

Lisaks peale ja vahele:
500 g värskeid maasikaid
100 g kultuurmustikaid

Püreeste blenderis maasikad, lisa juurde toorjuust ja kohupiimakreem ning surista ühtlaseks. Tõsta beseepõhi serveerimisalusele, viiluta maasikad ning kata 1 kiht maasikatega. Määri u pool toorjuustusegust maasikatele ning tõsta peale teine beseepõhi. Määri põhjale kreem ning kaunista maasikate ja mustikatega. Kook ongi valmis 🙂