Riivleiva toorjuustukook marjadega

Riivleib ja toorjuustukreem koos marjadega on imeline kooslus. Selliseid riivleiva ja kreemidega magustoite on tehtud palju ning mõte koogile kerkis üles puhtjuhslikult. Oluline on siinkohal vahukoort mitte eelenvalt vahustada sest muidu jääb toorjuustu kreem liiga tihke ning on riivleivale pisut keeruline määrida. Hea oleks lasta koogil vähemalt ööpäev või isegi kaks külmikus taheneda, siis kook ei pudine nii palju.

200 g täistera riivleiba
100 g Digestive küpsiseid
1 tl kaneeli
2 sl toorkakaod
40 g võid

Vahele:
200 g värskeid või külmutatud vaarikaid

4 dl vahukoort
600 g Otto maitsestamata toorjuustu
2 sl rafineerimata roosuhkrut

peale:
100 g värskeid või külmutatud mustsõstraid

1. Purusta digestive küpsised, sega kokku riivleiva, kaneeli ja toorkakaoga. Sulata või ning lisa segusse.
2. Vahusta toasoe toorjuust ja vahukoor koos suhkruga kreemjaks.
3. Vooderda 24-cm läbimõõduga lahtikäiv koogivorm küpsetuspaberiga. Vala 1/3 purust koogivormi põhja, suru ühtlaseks. järgmiseks kihiks lisa toorjuustusegu, tõsta peale vaarikad. Jätka riivleivasegu, toorjuustusegu kihiti tõstmisega vormi. Viimaseks kihiks jäta riivleivasegu ning tõsta kook vähemalt ööpäevaks kappi maitsestuma. Enne serveerimist tõsta peale mustsõstrad.