Oliivikreemine näks päiksekuivatatud tomatite ja lehtkapsakrõpsudega

oliivikreem_web5

See retsept võib olla kui kiire hädaabi külaliste tulekuks, enamus neid toiduaineid saab hoida kapis koguaeg ja valmistamine on äärmiselt lihtne.

oliivikreem_web4

oliivikreem_web3

1 pakk (40 g) tomatiga riisisnäkke
140 g Kreemist Philadelphia toorjuustu oliividega
Päiksekuivatatud tomateid
Lehtkapsa krõpse

Valmista lehtkapsa kõrpsud:
Kuumuta ahi 180 C-ni (kasutades ülemist ja alumist kuumutamise reziimi). Lõika lehtkapsa lehtedelt suuremad varred ning rebi pestud ja veest kuivatatud lehtkapsa lehed väiksemaks. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ühe kihina, nirista peale oliivõli. Puista peale sool ning küpseta 180C ahjus 8 – 10 minutit. Lehtkapsas on valmis kui ta on krõbe ja kerge.

Tõsta riisisnäkile peale kreemine toorjuust. Kui kasutad õlis päiksekuivatatud tomateid, kuivata need üleliigsest õlis köögipaberil ja soovi korral lõika väiksemaks. Tõsta toorjuustule ning puista peale lehtkapsakrõpsu tükke.

oliivikreem_web2

oliivikreem_web