KK šokolaadikook

…ehk siis kolme komponendi Šokolaadikook. Äge kas pole, jah justnimelt, vaid kolm komponenti lähebki koogi täidisesse. Kõik kes seda kooki maitsta said sõid ja kiitsid. Näete – koogi valmistamine ei ole üldse keeruline.
3komponendi-sokolaadikook_web4

3komponendi-sokolaadikook_web3

3komponendi-sokolaadikook_web

Põhi:
1 pakk Dops Šokolaadiküpsiseid
3 sl vett

Täidis:
400 g Otto maitsestamata toorjuustu
200 g kondenspiima kakaoga
300 g 70% šokolaadi

Kaunistuseks:
värskeid viigimarju või muid meelepäraseid marju/puuvilju

Purusta küpsised köögikombainis peeneks, lisa 3 sl vett ning suru segu lahtikäiva 20cm koogivormi põhja.
Vahusta toasoe toorjuust ja kakaoga kondenspiim ühtlaseks. Sulata šokolaad ning sega toorjuustutäidisega. Vala täidis koogipõhjale ning tõsta vähemalt 4 tunniks külmikusse tahenema. Enne serveerimist lõika viigimarjad neljaks ning tõsta koogile.