Ananassi – kookose juustukook

ananassi juustukook5web

Vahest peab ikka kooki tegema, mitte et see koogi isu just mul endale väha tihti peale tuleb, kuid parem on valmistada ise üks korralikest toorainetest kook, kui osta poest, mis sisaldab igasuguseid kehale ebavajalikke komponente. Selle koogi mõte oli valmistada pina colada maitseline alkoholivaba kook, kuid midagi jäi selle maitse saamisest puudu, ehk siis tuli lihtsalt ananassi kookose juustukook.

ananassi juustukook3_web

ananassi juustukook_web

Põhi:
120 g šokolaadiküpsist
35 g võid
40 g pekaanipähkleid

täidis:
900 g maitsestamata toorjuustu (Philadelphia)
3 muna
227 g purustatud ananassi omas mahlas
100 g kookoshelbeid
250 g kondenseeritud kookospiima suhkruga või kondenspiima

Purusta küpsised ja pekaanipähklid köögikombainis peeneks ning sega sulatatud võida. Suru küpsetuspaberiga kaetud 24-cm koogivormi põhja.
Sega kokku toasoe toorjuust munad, lisa purustatud ananass, kookoshelbed ning kondenspiim. Vala täidis koogipõhjale ning küpseta 165C ahjus 70 minutit. Lase vähemalt 4h jahtuda. Serveeri šokolaadipuru ja kookoslaastudega.

ananassi juustukook2_web

ananassi juustukook4web

ananassi juustukook6web