Tortilla lasanje

Lapsed juba pikemat aega räägivad, et võiksime teha lasanjet. Teadagi on lasange valmistamine üsna ajamahukas – kuid mitte enam sest kiiremat lasanjeversiooni ei ole tõesti olemas, vähemalt sellist mida saab ise kodus õhtusöögiks valmistada. Ja need külmutatud tooted, mis mikrosse pannakse ei ole toit mida ise valmistatakse 😀

tortilla_lasanje_web

Vaja läheb
240 g veiseliha delikatesshakkliha
1 sibul
2 küüslauguküünt
390 g purustatud tomateid ürtidega
Himaalaja soola
Pipart
tšillihelbeid
kuivatatud või värsket punet
4 täistera tortillat

220 g klassikalist kodujuustu (Otto)
25 g suitsujuustu
150 g riivitud juustu
värsket rukolat

Haki sibul ja küüslauk, pruunista kergelt oliiviõlis, lisa juurde hakkliha. Kui hakklina on küps, lisa purustatud tomatid ja sega läbi. Kuumuta pisut ning maitsesta himaalaja soola, pipra ja tsillihelvestega. Sega kokku suitsujuust, kodujuust ning 100 g riivjuustu. Tõsta küpsetuspaberile 1 tortilla, sellele määri hakklihatomatikaste ja kodujuustu segu, ning pisut värsket rukolat. Tõsta peale teine kiht torltillat, lisa hakklihatomatikaste, kodujuustusegu ning rukola ning seni kui viimaseks kihiks jääb viimane tortillakiht, sellele määri hakklihatomatikaste ja puista üle riivitud juustuga. Küpseteta 190 C juures 15 minutit. Serveeri värske rukolaga.