Terava kanahakklihaga täidetud suvikõrvitsad

Suvikõrvitsad juba kasvavad ja varsti on neid nii palju, et lõppevad ideed, mida nendest valmistada. Siin üks kiirelt ja tervislik versioon juhuks kui uut retsepti otsid. Minu suureks üllatuseks sõid seda isegi minu lapsed. Suvisel ajal võib suvikõrvitsaid ka grillil valmistada, kuid sellisel juhul peaks täidis eelnevalt valmistatud olema.

Terava kanahakklihaga täidetud suvikõrvitsad_web

2 suvikõrvitsat
1 sl oliiviõli
300 g delikatess kana hakkliha
soola
1 purk Salvest tuliselt teravat grillikastet
1/2 sl roosuhkrut

1. Kuumuta ahi 220C ni.
2. Poolita suvikõrvits ja kraabi lusikaga viljaliha välja.
3. Tõsta suvikõrvitsad ahjuplaadile, nirista peale õli ning küpseta 15 minutit.
4. Prae hakkliha panni ning maitsesta pisut soolaga. Lisa pannile väiksemaks hakitud suvikõrvitsate sisu ning kaste. Lase kaste keema, lisa suhkur ning pisut soola. Täida hakklihaseguga suvikõrvitsad ning küpseta 15-20 minutit. Serveeri koheselt.

Terava kanahakklihaga täidetud suvikõrvitsad_web2