Soe Capri salat ehk tomat mozzarellaga

Ideaalne ja lihtne soe eelroog, mis toimib soojalt sama hästi kui külmalt. Nüüd kui ilmad hakkavad juba jahedamaks minema siis tahaks vahetada külmad salatid või suupisted soojemate vastu ning siin on ideaalne võimalus.  Kusjuures paprikatomatid oli mu leid igalaupäevaselt viimsi taluturult, kus paprika välimustega tomatid kohe silma hakkasid. Omaduselt olid tomatid seest ka väga paprika sugused, kuid maitseid ikka kui üks hea kodumaine tomat. Muul ajal või kui paprika tomateid käepärast pole võib seda rooga valmistada ka tavaliste tomatitega.

Vaja läheb 3-4-le:

6-8 paprika tomatit

värsket basiilikut

125 g mozzarella kirsse

soola

pipart

Lõika paprikatomatid pikkupidi pooleks, maitsesta soola ja pipraga. Tõsta peale värske basiilik ning viilutatud mozzarella kirsid. Küpseta ahjus grillelemendi all või grillil kuni juust hakkab sulama. Serveeri soojalt värskelt jahvatatud pipraga.