Kreemine kinoavorm kanaga

Nagu varem olen rääkinud, tulevad kapist kokku toidud alati üllatavalt maitsvad. Sel korral olin suht plaanitult köögis ja mõtlesin mida siis näljastele süüa teha. Kapis seisis üks kanafilee ning muud pudi-padi. Samuti oli alles pisut kinaod – tuli vaid kõik kokku panna ning maitsev vormiroog oligi laual.

Vaja läheb:

300 g kanafileed

50 g suitsupeekonit

1 sibul

1 paprika

1,5 dl keetmata kinoad

1 dl köögiviljapuljongit

200 g küüslaugu toorjuustu  (Philadelphia)

soola – pipart

rohelist sibulat

125 g mozzarellat

1. Keeda kinoat soolaga maitsestatud vees 15 minutit (vastavalt pakendil antud keetmisajale).

2. Samal ajal prae hakitud sibul, suitsupeekon ja suupärasteks tükkideks lõigatud kanafilee. Maitsesta soola ja pipraga.

3. Lisa pannile kinoa, sega hulka puljong ning toorjuust. Sega kõik korralikult läbi. Maitsesta soovi korral soola ja pipraga. Haki sisse paprika ja roheline sibul ning vala ahjuvormi. Tõsta peale viiludeks lõigatud mozzarella ning küpseta 200C juures 15 minutit, või kuni juust sulanud ja kergelt kuldne. Serveeri soojalt.