Balsamico kana tomati ja mozzarellaga

Lihtne ja väga maitsev roog, eriti kui jätkub veel kodumaiseid maitserikkaid tomateid sinna vormi ladumiseks.

Vaja läheb:

500-600 g kanakintsuliha (naha ja kondita)

1 suurem tomat

250 g mozzarellat

värsket basiilikut

balsamico äädikat

oliivõli

soola

pipart

1. Määri kana balsamicoga kokku, maitsesta soola ja pipraga ning jäta 3-4 tunniks marineeruma.

2. Puhasta kana üleliigsest kastmest, nirista pannile pisut oliivõli ning kuumuta pann keskmisele kuumusele. Prae kana mõlemalt poolt kaane all 10-15 minutit, kuni kana on küps.

3. Tõsta praetud kana ahjuvormi, maitsesta pisut soolaga, tõsta peale tomat, puista peale värsket basiilikut ja kõige peale aseta mozzarella. Küpseta grillelemendi all kuni juust hakkab sulama.