Vaarika mini – toorjuustukoogid

Proovisin ükskord teha juustukooke muffinivormides ning tõdesin, et selliselt valmistades, ei pea koogi söömisega mitte järgmise päevani ootama vaid saab juba paari tunni pärast koogid ära süüa. Mugavuse huvides lisasin muffinipanni pesadesse tugevamad muffinivormid ning pärast oli pann puhas ning koogid sai lihtsalt vormist kätte. Internetist tuhlates leidsin et on olemas ka mini juustukookide vormid, kui siin neid silma pole hakanud aga tegelikult saab kenasti ka muffinipanniga hakkama.

Vajad:

150g digestive küpsiseid

50g võid

600g maitsestamata toorjuustu

2 muna

1 tl vaniljeekstrakti

4 sl demerara suhkrut

100 g suhkruga kondenspiima

12 tk purustatud vaarikaid

1.Purusta küpsised ning sega sulatatud võiga. Aseta muffinipanni pesadesse muffinivormid ning tõsta iga muffinivormi põhja kuhjaga supilusikas küpsisepuru ning suru ühtlaseks.

2. Vahusta toasoe toorjuust, suhkur, vaniljesuhkur, kondenspiim ja muna kuni saad ühtlase massi.

3. Tõsta muffinivormi supilusikas toorjuustusegu ning 1 tl jagu vaarikamoosi, lisa toorjuust ning sega pisut segamini.

3. Küpseta 170C ahjus 20 minutit, peale küpsemisaja lõppu ava ahju uks, kuid jäta koogid ahju jahtuma. Jahuta täielikult maha ning hoia enne serveerimist pisut külmkapis.vaarika_minijuustukoogid_web