Maasikakoogi korvid

Kui ma poes mõnda aega tagasi esmakordselt neid väikseid lavašše nägin, teadsin kohe kuidas tahan neid valmistada ning siis kui sai vaikselt tähistatud taaskordset 25-ndat – proovisin idee ära. Tulemus oli lihtsalt super need kiirelt valmistatud suupistekoogid läksid kui soojad saiad ning eranditult kõik nõudsid retsepti lisamist blogisse – nii et siin see on! Mõnusat küpsetamist!

12 väikest lavašši

400 g ricotta kohupiima

2 muna

100 g valget šokolaadi tervete metspähklitega (Ritter sport)

150 g maasikaid

1. Kuumuta ahi 170C-ni.

2. Sega ricotta, munad, hakitud valge šokolaad ning hakitud maasikad.

3. Suru lavaššid muffinipanni pesadesse, täida täidisega ning küpseta 15-20 minutit. Lase enne sööma asumist pisut muffinivormis jahtuda.