Krevetisalat arbuusi ja mozzarellaga

Ülimalt lihtne ja maitsev salat, mis sobib nii eelroaks kui ka kergemaks eineks – minu suur suve lemmik!

Vajad (3-4le)

600g hiidkrevette (jahutatud või külmutatud)

õli

2 küüslauku

(soovi korral tšillit)

600 g arbuusi

125 g mozzarellat

peotäis värsket basiilikut

kaste:

1 tl mett

4 tl oliivõli

2 tl sidrunimahla

soola

pipart

1. Kuumuta pannil õli, lisa terved küüslauguküüned ning soovi korral maitse järgi tšillit ja meresoola. Prae krevette mõlemalt poolt paar minutit.

2. Lõika arbuus kuubikuteks ning eemalda seemned. Lõika mozzarella suupärasteks tükkideks.

3. Valmista kaste, selleks sega omavahel oliivõli, sidrunimahl ja mesi. Maitsesta soola ja pipraga.

4. Sega kokku arbuus, mozzarella, hiidkrevetid ja basiilik. Nirista peale kaste, sega läbi ning serveeri kohe.