Roheline salat maasikate ja mozzarellaga

See retsept on juba varemalt avaldatud, kuid kuna ma praegu olen täielikult värskete ja roheksite salatite meelevallas, sai ka uuendatud kujul salat üles pildistatud. Vajadust salati retsepti muuta ei ole kuna ta maitseb niigi oivaliselt hästi ja kui juba maasikad mida müüakse on pisutki maasika maitsega, soovitan seda salatit proovida. Muide, sel laupäeval ilmub see retsept koos veel mõndade salatiretseptide ning väikse jutuga minust ka Postimehe Arteris.

Vaja läheb:

rukolat

rooma salatit (võib kasutada ka jääsalatit või frillizet)

kirsstomateid

mozzarella kirsse

maasikaid

salatikaste:

1 osa palsamiäädikat

4 osa oliivõli

soola

pipart

Poolita tomatid, mozzarella. Rerbi rukola ja salat väiksemateks tükkideks. Lõika maasikad neljaks või pooleks. Sega komponendid omavahel kergelt läbi, sega kokku salatikaste ja vala enne serveerimist salatile.