Kodune Twix

Kui ma juba ammu nägin Ragne postitust koduste karamelli krõbedike kohta siis teadsin kohe, et kreekerid mis mul ühes üksildases purgis kurvalt söömist ootasid, leiavad selles krõbedikus oma saatuse. Kui  Ragne on seda nimetatud kui Daimi, siis minule meenutab see pigem twixi. Ega vahet ei ole – vastupandamatult maitsvad on need kuidas iganes neid nimetada. Peale raputasin veel röstitud sarapuupähkleid aga olen kindel, et ilma nendeta on see sama maitsev.

Vajad:

15 magedat kreekereid (mul olid Bicsa kreekerid)

100 g võid

80 g demerara suhkrut

100 g tumedat šokolaadi

100 g piimašokolaadi

röstitud purustatud sarapuupähkleid

Sulata potis või ja suhkur. Kuumuta keemiseni ning lase madalal tulel paar minutit mullitada. Lao küpsised küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning vala saadud segu küpsistele, ning määri ühtlaselt laiali. Kuumuta ahi 200C-ni ning küpseta küpsiseid 3 minutit. Tõsta küpsised ahjust välja ning lase pisut jahtuda. Sulata šokolaad ning määri ühtlaselt karamellile. Puista peale röstitud purustatud sarapuupähkleid. Lase taheneda veidi jahedamas kohas ning lõika sobivateks tükkideks.