Kohukesed šokolaaditükkidega

Mõnusad on need kodused kohuskesed, eksole! ega siin rohkem midagi lisada ei olegi.

Valmib 12 väiksemat kohukest:

400 g ricotta kohupiima

80 g võid

75 g suhkrut

1tl (5g) vaniljesuhkrut

25 g maitsestamata toorjuustu

30g riivitud tumedat šokolaadi

peale:

riivitud tumedat šokolaadi

1. Vahusta toasoe või suhkru ja vaniljesuhkruga kohevaks vahuks. Lisa ricotta ja toorjuust ning vahusta ühtlaseks.

2. Lõika köögipaberi toru pikkupidi pooleks, kata fooliumiga ning täida vormid kohupiimaga.

3. Tõsta sügavkülma umbes tunniks tahenema.

4. Võta ettevaatlikult täidis vormide seest välja ning lõika kolmeks või neljaks ühesuuruseks tükiks. Veereta tükke šokolaadipurus ning tõsta külmikusse tahenema.