Hakkliha-peedivorm

Ülimalt lihtne ja maitsev vormiroog, mis maitseb nii väikestele kui suurtele. Peet on meie majas üldse viimasel ajal au sees ja sellisesse rooga saab isegi lastele mittesöödavad köögiviljad ära peita.

Vajad:

500 g kvaliteetset hakkliha

150 g maasuitsusinki

1 sibul

1 küüslauguküüs

soola

pipart

1 dl tatart

500 g riivitud keedupeeti

200 g suvikõrvitsat

200 g juustu

200 g sweet chilli toorjuustu

1 dl piima

1 muna

1. Tükelda sibul, küüslauk ja suitsusink. Prae keskmisel kuumusel pisut ning lisa hakkliha. Pruunista hakkliha ning maitsesta soola ja pipraga.

2. Keeda soolaga maitsestatud vees tatar. Riivi suvikõrvits ja juust.

3. Sega keedetud tatar, suvikõrvits ja riivitud keedupeet hakklihaga. Maitsesta soola ja pipraga.

4. Klopi muna lahti, lisa juurde piim ning tšilli toorjuust. Sega ühtaseks.

5. Vala hakkliha-peedisegu ahjuvormi. Vala peale muna-toorjuustusegu ning kata riivitud juustuga.

6. Küpseta 200C ahjus 25-30 minutit. Serveeri soojalt, soovi korral lisa peale hapukoort.