Küüslaugused gnocchi’d päikesekuivatatud tomatitega

Hea ja lihtne argiroog, mis valmib vaid 10 minutiga ning maitseb imeliselt. Lase gnocchi’del enne söömist pisut taheneda.

Vajad:

200 g ricotta kohupiima

125 ml jahu

50g riivitud parmesani

1 munakollane

soola

pipart

1 küüslauguküüs

25 g päiksekuivatatud tomateid

Sega kokku ricotta, jahu, parmesan ning munakollane. Maitsesta soola ja pipraga. Haki päiksekuivatatud tomatid ja küüslauk peeneks ning sega taignasse. Vooli valminud taignast jahusel pinnal kaks vorstikest ning lõika terava noaga umbes 1,5 cm paksused seibid. Suru kahvliga triibuliseks ning keeda soolaga maitsestatud vees 2-4 minutit. Kui gnocchid tõusevad veepinnale tõsta vahukulbiga nõrguma. Lase pisut tahneda ja söö soojalt.