Kaeraburger kanafilee ja suitsupeekoniga

Vahest tuleb kohe vältimatu burgeri isu, siiski ei tõuse (eriti) mu käsi ostmaks mc donaldsi või hesburgeri käsna meenutavat burgerit. Miks mitte siis ette võtta ja valmistada kodus üks tervislik ja toitev burger. Kõht saab täis ning süda on rahul, et pole oma keha koormanud peidetud rohkete E-dega.

Vajad:

2 Fresh kahepoolset kaeraleivakest

200 g kanafileed

4 viilu toorsuitsupeekonit

1 küüslauguküüs

soola

pipart

tšillihelbeid

murulauguga toorjuustu

Frisillice salat

tomat

burgeri kastet

Lõika kanafilee pooleks, mässi toidukilesse ning vasarda lihahaamriga ühtlaseks. Maitsesta soola, pipra ning tšillihelvestega. Aja pann kuumaks, prae suitsupeekoni viilud krõbedaks ning tõsta köögipaberile nõrguma. Lisa samale pannil, kus praadisid peekonit, tükeldatud küüslauk ning kanafilee. Prae tugeval kuumusel mõlemalt poolt krõbedaks ning tõsta kõrvale, kuid jäta kaane alla järelküpsema.

Rösti kaeraleivakesed rösteris või ahjus krõbedaks. Määri alumisele kihile murulauguga toorjuustu, tõsta peale salat ja vajuta pisut burgeri kastet. Lõika kanafilee väiksemaks ning tõsta burgerile. Kana peale tõsta peekon, lisa korraliku paksusega tomativiil, maitsesta tomat pisut pipra ja soolaga ning kõige peale tõsta kaeraleivakese pealmine osa. Söö kohe.