Milka toorjuustu ning vaarikatega muffinid

Muffinid on imelihtne küpsetis ja eriti meeldib neid valmistada lastele, ka minu lastele. Praegu, mil marjad on käepärast, võiksime neid kasvõi iga päev süüa. Eks me ikka nädalas korra muffiniteo ette võtame ja kõik korraga ära sööme. Olen teinud neid maasikatega ja nüüd ka vaarikatega, kindlasti proovin ära ka mustikate ja sõstardega, nii et küpsetamise ideedest küll puudust ei tule.

Vajad (12 keskmist muffinit):

100 g võid

1 dl suhkrut

2 muna

1 dl piima

2 dl nisujahu

1 dl kaerajahu

1,5 tl küpsetuspulbrit

200 g vaarikaid

1 karp Milka toorjuustu

1 muna

Vahusta toasoe või suhkruga kreemjaks. Lisa munad ning piim ja vahusta ühtlaseks. Sega omavahel jahud ning küpsetuspulber ning lisa vähehaaval või-munasegule. Vahusta toasoe toorjuust ja muna. Vooderda muffinipanni pesad pabervormidega ning tõsta vormi põhja 1sl jagu muffinitainast. Jaga peale vaarikaid ning tõsta peale toorjuustusegu. Viimasena lisa ühele poole veel järelejäänud muffinitainast. Küpseta 180C juures 20-25 minutit.