Suitsuse mekiga kana poolkoivad fooliumis

See on üks kiire ja äraütlemata lihtne viis valmistada kana poolkoibi, kui tavapärasest ahjust küpsetamisest on isu täis ja tahaks pisut vaheldust. Kuna grillihooaeg kohe käes siis miks mitte valmistada selliselt kana ka grillil, kuid siis tuleb küpsemisaega silmaga jälgida, sest tulemus sõltub paljuski grilli kuumusest.

kogusest jagub 3-6le (olenevalt isust):

6 kana poolkoiba

3-4 viilu suitsupeekonit

1 suurem sibul

soola

suitsutatud paprika ja tüümiani maitseainet

Määri kanakoivad soola ja paprika- tüümiani maitseainega kokku. Rebi fooliumist kuus piisavalt suurt tükki, et igasse mahuks kana poolkoib sisse. Aseta fooliumi põhja ja kana peale suitsupeekon ning paar viilu sibulat. Vajuta foolium pakikeseks kokku ning küpseta kana poolkoibi 200c juures 20 minutit. Ava foolium ja küpseta veel 10 minutit. Serveeri salati või muu meelepärasega.