Kiire pasta päiksekuivatatud tomatikastmes

Viimasel ajal on mul siin valminud järjest väga kiirete pealkirjadega toidud. Eks see ilmselt tuleneb sellest, et kevad on juba tegmistes ja aega jääb koguaeg väheks. Siin retseptis kasutatud ideed, valmistada pastakaste valmis toorvorstide sisust, nägin ühel pühapäeva hommikul jamie “30 minuti road” saates. Minuarust imehea nipp, sest vorstide sisu on juba eelnevalt maitsestatud ja praegu leiab juba väga huvitavate täidistega toorvorste. Seega olen seda toitu valmistanud klassikaliste toorvorstide, ürtide ja ka retseptis nimetatud toorvorstidega. Kõik need pastad on olnud lihtsalt oivaliselt head ning midagi nii lihtsat ja veel kiiremalt valmimavat toitu ei ole lihtsalt olemas.

pasta_pktomatitega2_blog

Vaja läheb:
450g kvaliteetseid toorvorste naturaalsooles (nt röstitud kõrvitsaseemnete ja ürtidega)
500g Spilva tomatikastet päiksekuivatatud tomatitega

soolaga maitsestatud vees keedetud pennesid
värskelt riivitud parmesani

Kui kasutad ürtidega maitsestatud toorvorste siis täiendavat maitsestamist need enam ei vaja ja valmistamiseks suru naturaalsoolest toorvorstisegu pannile. Prae kuumal pannil valmimiseni. Lisa tomatikaste ning lase keema tõusta. Sega kastmega soolaga maitsestatud veest kurnatud penned ning serveeri värskelt riivitud parmesaniga.

pasta_pktomatitega_blog