Munapuder

Munapuder on toit, mis minule tuletab meelde lapsepõlve kui me vennaga suviti vanaema juures köögis istudes hommikusööki ootasime ja hiljem seda maitsvat munarooga sõime. Ühel, hoopiski talvisel, laupäeva hommikul tuletasin vana nostalgiat uuesti meelde ja kogu pere sai korraliku kolesterooli ja valgupommi, seda muidugi heas mõttes. Kõrvale praadisime salaamit, kuid hea munapudru saab ka siis kui enne, munasegu pannile valamist, kuumutada pannil suitsusinki või peekonit. Sellisel juhul peab munapudrule soola lisamisega olema ettevaatlik, kuna muidu võib puder jääda soolane.

Vajad 3-4le:

8 muna

1 klaas piima

soola – pipart

Klopi munad lahti, lisa piim ja maitsesta soola ja pipraga. Vala segu keskmise kuumusega pannile ning kuumuta pidevalt segades. Serveeri kohe.