Kana-wrapid

Mul vahepeal oli tohutu wrappide isu ja nii ma sõin neid hommikuks, lõunaks ja vahest isegi õhtuks. Siin üks versioon mu valminud wrappidest. Sisu täitmiseks on tohutult palju variante, tuleb vaid meelepärane kokku segada ja tortilja vahele rulli keerata. Siinkohal tuleb ära märkiga, et kindlasti tuleb lisada mingit kastet, kuna muidu jääb wrap pisut kuiv ja ei ole üldsegi nii maitsev. Wrap (ma ei teagi kas Eesti keeles on sellele mingit oma sõna – äkki mähik?) on ülimalt lihtne ja kiirelt valmiv eine, millega on tervislikum võimalus asendada võileibu ja miks mitte ka tööle maitsev lõunasöök kaasa teha.

valmib 4 wrappi:

4 tortiljat

150g kanafileed

1 küüslauguküüs

soola-pipart

4 sl majoneesi

kirsstomateid

värsket kurki

frillize salatit

rukolat

Lõika kanafilee väikesteks kuubikuteks ning prae kuumalt pannil koos purustatud küüslauguga mõni minut.  Maitsesta soola ja pipraga. Lõika kirsstomatid sektoriteks, kurk piklikuteks kangideks. Määri tortiljale majonees. Lisa suupärasteks tükkideks rebitud salat, rukola, tomat, kurk ja eelnevalt valmistatud kanafilee. Pigista peale veel pisut majoneesi ning jahvata väsket musta pipart. Voldi vräpiks kokku ning serveeri koheselt.