Peeditrühvlid

Olen tähele pannud, et  soolased trühvlid koguvad järjest ja järjest populaarsust. Minagi olen alates aastavahetusest saadik nende lummuses. Siinne versioon ei olnud küll meie lauda katnud aastavahetuse suupiste aga usun, et see sobib suurepäraselt kaunistama vabariigi aastapäeva peolauda.

Vajad: (valmib u 20 trühvlit)

200 g riivitud keedetud peeti

200 g pehmemat sorti Feta juustu

50 ml Felix klassikalist majoneesi

50 g riivleiba

pipart

riivleiba trühvlite veeretamiseks

Purusta keedupeet, feta ja majonees köögikombainis või saumikseriga ühtlaseks püreeks. Lisa hulka riivleib ning aseta külmikusse 30 minutiks tahenema. Maitsesta soovi korral värskelt purustatud pipraga.  Vormi suurema teelusika suurused pallikesed ja veereta riivleivas. Söö kohe, kuna kaua seistes muutub riivleib pehmeks.