Kanapeed kilukreemiga

Ma ei tea miks, aga kord aastas tekib mul vastupandamatu kiluleiva isu ja see juhtub alati veebruari kuus. Või olen ma lihtsalt mõjutatav sellest, et vabariigi aastapäeva saabudes kõikjal promotakse kilutoite. Vabariigi aastapäev ei ole küll veel käes, kuid ma ei suutnud oma isule vastu panna. Alljärgnevalt toon välja oma versiooni kiluleibadest.

Vajad:

100g maitsestamata toorjuustu

50 ml majoneesi

8 vürtsikilu (puhastatult)

1 šarlottsibul

2 keedetud muna

pisut soola

sidrunimahla

seemneleiba

Töötle köögikombainis või saumikseriga toasoe toorjuust, keedetud munad, vürtsikilud ja majonees ühtlaseks kreemiks. Maitsesta soovi korral vähese soola ja sidrunimahlaga. Vormi nt piparkoogivormide abil leivast suupärased ampsud, määri noaga või kasuta toidupritsi, et kreem leivale määrida ning kaunista tilli või sibulaviiluga.