Kanapasta kreemise toorjuustukastmega

Lihtne toit, mis valmib kiirelt ning maitseb kõigile.

kana_philadelphia_pasta4_blog

Vajad 3-4le:

300 g kana kintsuliha või kanafileed

200 g (1 karp)  Murulauguga toorjuustu

2 dl piima

2 küüslauguküünt

soola-pipart

tšillisädemeid

praadimiseks oliivõli

250 g keetmata pennet

Keeda pasta soolaga maitsestatud vees al dente’ks, ehk keeda pakil olevast keemisajast 1 minuti võrra vähem. Tükelda küüslauk, vala pannile oliivõli ning prae pisut, lisa tükeldatud kana. Prae kuni kana on krõbe. Lisa pannile murulauguga toorjuust ja piim. Sega ühtlaseks ning lase keema tõusta. Tõsta pann tulelt, maitsesta kastet soola ja pipra ja tšillisädemetega. Vala keenud pasta kastmele, sega läbi ning serveeri koheselt.

kana_philadelphia_pasta2_blog