Tomati ja küüslaugujuustuga täidetud liharullid

Tundub, et mul on inspiratsioonipuhangud just sealiha erinevate versioonide osas 🙂 Mis iseenesest ei ole ju halb sest jõulud on tulemas ning sealiha on teadagi siis ju verivorstide kõrval number üks. Eks mind on ajendanud erinevaid versioone sealiha kasutama ka asjaolu, et tihti lihaleti ääres seistes olen lihtsamat vastupanu teed läinud ja võtnud sea kaelakarbonaadi või ahjuprae tarbeks kamaraga sea küljetüki.

liharullid

vajad:
500g sea välisfileed või 4 minutipihvi
1 pakk suitsupeekonit
1-2 kirsstomatit
4 kuubikut küüslaugujuustu või tavalist juustu

Tambi lihahaamriga liha õhemaks. Maitsesta soola ja pipraga. Lõika tomat ja juust piklikuteks kangideks ning keera liha sisse. Mässi liharulli ümber suitsupeekoniviilud. Prae liharullid kuumal praepannil krõbedaks. Samal ajal kuumuta ahi 180 C-ni ja järelküpseta liharulle 5-10 minutit. Lase enne serveerimist taheneda mõni minut ning serveeri köögiviljade või letšoga.