Kamakreem marjadega

See imelihtne magustoiduretsept mis oli ka katsetus minu uhiuue köögimasinaga – mis selle magustoidu valmistamise veel eriti lihtsaks tegi. Ma ei liialda kui ütlen, et magustoit oli mul valmis 5 minutiga 🙂 Oi mulle meeldivad sellised asjad mis minu elu lihtsamaks teevad ja abistavad kiirelt toitu valmistada.

Magustoit on vaatamata vahukoorele mõnusalt kerge, mahedalt kreemise kontsistentsiga ning soolakad digestiivküpsised ning hapud marjad ja annavad maitsele juurde äärmiselt mõnusa nüansi.

kamakreem_web2

Vajad (3 suurt või 4 väikest magustoitu):
50 g digestiivküpsiseid
2 dl vahukoort
250 g Ricotta kohupiimapastat
2 sl kamajahu
1 sl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut või 1/2tl vaniljeekstrakti
1 tl sidrunimahla

peale:
värskeid või külmutatud marju

Purusta küpsised. Vahusta vahukoor. Sega ricottaga kamajahu, suhkur, vaniljesuhkur ja sidrunimahl. Sega mõlemad segud kokku. Magustoidupokaali põhja aseta küpsisepuru, sellele kamakreem ning kata värskete või külmutatud marjadega. Söö kohe.

kamakreem_mix