Spagetid röstitud paprika, ricotta ja seedermänni seemnetega

Äärmisel kiirelt valmiv väga toitev ja maitsev õhtusöögiroog.

pasta_ricottaga_web

Vajad 3-4 le:
300 g spagette
2 paprikat
30 g seedermänniseemneid
2 küüslauguküünt
100 g  ricotta kohupiima
soola
pipart
oliivõli
röstitud paprika ja tüümiani maitseainet (mina kasutasin MS)

Tõsta pasta soolaga maitsestatud keeasse vette

. Samal ajal rösti kergelt seedermänniseemned kuival pannil ning tõsta kõrvale jahtuma. Haki paprika suhteliselt suurteks tükkideks. Vala törts oliivõli pannile, lisa hakitud küüslauk, paprika ning röstitud paprika maitseainet. Rösti kergelt pannil. Kui pasta on keenud al´denteks kurna ning sega pannile röstitud paprikate juurde. Tõsta taldrikule, lisa ricotta ja seedermänniseemned ning maitsesta pipraga. Võid peale puistada värskelt riivitud parmesani.

pasta_ricottaga2web