Grillribi magusvürtsikas marinaadis

Olen siin mõnda aega katsetanud erinevate värskete lihadele marinaade. Iga kord on lihad täitsa õnnestunult olnud maitsvad. Aga vot olenemata sellest, et käisin toidufoto koolitusel on mul endiselt grilltoitude pildistamisega jama…. no ei tule kohe kuidagi see mis tahaks….eks pean veel proovima. Seniks aga grillribi, mis meie pere laualt üks õhtu pintslisse pisteti 🙂

grillribi_web

Vaja läheb
1 kg ribiliha

marinaadiks:
1 dl Thai Sweet Chili kastet
1 dl sojakastet
3 purustatud küüslauguküünt

Sega kokku kastmed ja purustatud küüslauk. Kui on ribitükid on väga suured, siis lõika väiksemaks ning vala ribidele marinaad. Marineeri liha külmikus 5h. Enne ribide grillile küpsema panemist eemalda üleliigne marinaad ning grilli kuni liha kontide küljest on lahti tulnud. (Enne valmimist võid ribisid pintseldada marinaadiga, siis jääb liha mahlasem).