Šokolaadi-ricotta magustoit

Enam lihtsamat magustoitu vist ei ole olemas…..või siiski – sügavkülmast võetud jäätis. Aga tegelikult on see tõesti üks väga lihtne ja äärmiselt maitsev ja otseses mõttes ka MAGUS toit.
Kui seda lihtsat retsepti veelgi lihtsamaks teha võib tavalise kondenspiima asendada kakaoga kondenspiima vastu.

ricotta-šokolaadikreem_web

Vaja läheb (4-le):

250 g ricotta kohupiimapastat
200 g kondenspiima
100 g tumedat šokolaadi
2 sl kakaopulbrit (Meie Mark)
peale:
röstitud metspähkleid
või 2 dl mustsõstraid või muid hapusi marju

Sulata tume šokolaad vesivannil või mikrolaineahjus. Sega kondenspiimaga kakao ja ricotta. Viimasena lisa sulatatud šokolaad ja marjad (võid marjad ka magustoidu peale panna). Sega korralikult läbi ning jaota magustoidu kausidesst. Sobib hästi serveerida röstitud maapähklite või hapude marjadega (nt mustsõstardega)

ricotta-šokolaadikreem2_blog